Clubul Aviatorilor pune la dispozitia doritorilor si pasionatilor de aviatie, program pentru zboruri de agrement, disponibile pe orice aerodrom civil din tara. Aceste zboruri sunt destinate noilor veniti in lumea aviatiei care doresc sa experimenteze senzatia de libertate specifica zborului, descoperiera placerii zborului, zboruri dedicate unor evenimente personale sau cunoasterea frumusetilor patriei.

Aceste zboruri se desfasoara cu pana la 3 participanti, iar durata minima de zbor este de 15 minute. Compania noastra incurajeaza descoperirea zborului printre cei mai tineri dintre noi, astfel incat pune la dispozitie pachete Family (parinti cu copii – 1 parinte 2 copii, sau 1 copil doi parinti, varsta minima 2 ani) la preturi reduse.

Saltul cu parasuta face parte din categoria sporturilor extreme care necesita multa pregatire si curaj pentru a fi practicate. Clubul Aviatorilor vine in sprijinul doritorilor si ofera posibilitatea salturilor in tandem. Aceste salturi sunt efectuate impreuna cu un instructor profesionist de la inaltimea de 1300-3000m. Pentru a imortaliza momentul saltului sunt disponibile (contra cost) inregistrari video si poze pe tot parcursul zborului.

Pentru a programa un zbor sau un salt cu parasuta, va invitam sa ne contactati pentru a stabili detaliile favorabile dumneavostra.